Već i ptice na grani znaju koliko je Continental TS 850 bio suveren na zimskim testovima : 61 od 68 puta dobio je titulu “posebno preporučljiv”, dok je 48 puta pobijedio na testu. Priznat ćete, teško naslijeđe za nasljednika, novi TS 860.
Rad na ovom modelu počeo je sredinom 2012. godine, kratko nakon predstavljanja tadašnjeg modela, TS 850. Rezultati se vide, pa idemo redom jer vjerojatno se pitate kako se takva guma uopće još može poboljšat …

1. Cool Chilli – ovaj oksimoronski naziv u stvari opisuje novi način mješanje smjese kojim se sadržaj silike sa 120 čestica u gumi povećao na 200, što daje puno bolju mikrofleksibinost na niskim temperaturama, vodeći boljem ponašanju na cesti.

2. Snow Curve – druga nova tehnologija zove “Snow Curve”, a temelji se na gaznom dezenu. Ovaj je usmjereni dezen sad obogaćen dodatnim brojem blokova s još više lamela. Spojite 2 i 2 i dobit ćete gumu koja ima još bolji grip što znači još bolji prijenos vučne sile.

3. Liquid layer drainage – ovo je treća inovacija u gumi. Iako nevidljiva, po važnosti je možda i prva.  Caka je u tome da su vertikalne lamele ugrađene u dno bloka gume kako bi se voda direktno odvodila od bloka prema odvodnim kanalima u gumi. Ne treba posebno naglašavati koliko je ovo korisno na mokrim cestama.

 

Proizvođač

Continental

Širina

195

Visina

60

Promjer

15

Indeks nosivosti

88

Indeks brzine

T

Potrošnja goriva

E

Ponašanje na mokrom:

B

Buka

72

SKU: 353481. Kategorije: , .