Zamislite samo kako bi vam s ovim gumama bilo lijepo u životu…nema gnjavaže sa sezonskom promjenom guma, dok ljudi čekaju u redovima vi prođete i pozdravite ih laganim mahanjem ruke… Vozite praktički bilo gdje i ne morate se bojati iznenadnih promjena vremenskih uvjeta..

Iznenada je počeo padati snijeg ? Koga briga… Na autocesti se stalno izmjenjuju osunčana područja s onima u sjeni i gdje kolnici mogu biti mokri, pod snijegom, ili, najgora mogućnost, pod ledom  ? Ne postajete Superman, ali s Goodyear Vector 4 Season gumama neusporedivo ste sigurniji…hotel za čuvanje guma postaje misaona imenica.

Naravno, sve to ima pokriće u Goodyearovoj tehnologiji :

Odlična izdržljivost tijekom cijele godine Goodyearova tehnologija Weather Reactive olakšava prilagođavanje guma Vector 4Seasons promjenama godišnjih doba. Jedinstven dizajn SmartTRED ima posebne zone profila koje se prilagođavaju uvjetima na cesti.

Vuča za sve uvjete na cesti Trodimenzionalni elastični bridovi na gumi Vector 4Seasons ostvaruju odličnu vuču na ledu i snijegu. Guma ima simbol snježne pahulje, čime se potvrđuje da ispunjava službene standarde namjenskih zimskih guma.

Ekološki prihvatljiva guma Prevalite dulji put s manje goriva zahvaljujući gumama koje se lakše okreću. Gume Vector 4Seasons imaju i bolju kilometražu zahvaljujući smjesi za sve vremenske uvjete i ravnijoj konturi koja ravnomjerno raspoređuje tlak.

Cijene u web shopu uključuju gotovinski popust od 5%.
Ugradnja guma uključuje montažu, balansiranje i postavu na vozilo.
Novi tubeless ventil, programiranje ili ugradnja novog TPMS ventila, posebno se plaća.
Dostavu guma ne radimo, sve se obavlja u radionici.
Slika felge simboličnog je karaktera.

 

Proizvođač

Goodyear

Širina

185

Visina

55

Indeks nosivosti

82

Indeks brzine

H

Potrošnja goriva

C

Ponašanje na mokrom:

B

Buka

68

Promjer

15

SKU: 528910. Kategorije: , .