Morate hitno na put, u Slavoniji je hladno ali sunčano, kroz Liku pada snijeg, na odredištu u Dalmaciji lijeva kiša.. naravno, kupci su nervozni…Cjelogodišnji Goodyear Carko Vector 2 idealno je rješenje za vaše probleme, pročitajte zašto :

Dobra vuča tijekom cijele godine Ostvarite pouzdano prianjanje na svim vrstama cesta bez obzira na vremenske uvjete. Gume Cargo Vector 2 dizajnirane su tako da maksimalno povećaju bočnu i uzdužnu vuču, čime omogućuju vožnju kombi-vozila tijekom cijele godine. Asimetričan uzorak profila optimizira krutost profila kako biste ostvarili pouzdanu i potpunu vodljivost.

Učinkovitost na zimskim cestama Silikonska smjesa za sve vremenske uvjete omogućuje djelovanje gume čak i pri niskim temperaturama. Uzorak profila ima veći broj bridova za poboljšanu vuču na zimskim cestama. Elastični središnji blokovi povećavaju broj rubova za prianjanje.

Ravnomjerno trošenje za dugotrajan životni vijek gume Gume Cargo Vector 2 ravnomjerno se troše na površini gume i tako osiguravaju udobniju vožnju i dugotrajnije gume.

Visoka otpornost na akvaplaning Vozite po ljetnoj kiši ili zimi, kada se topi snijeg, s brazdama profila koje brzo uklanjanju vodu i bljuzgavicu.

Cijene u web shopu uključuju gotovinski popust od 5%.
Ugradnja guma uključuje montažu, balansiranje i postavu na vozilo.
Novi tubeless ventil, programiranje ili ugradnja novog TPMS ventila, posebno se plaća.
Dostavu guma ne radimo, sve se obavlja u radionici. Slika felge simboličnog je karaktera.

Proizvođač

Goodyear

Širina

205

Visina

65

Promjer

15

Indeks nosivosti

102

Indeks brzine

T

Potrošnja goriva

E

Ponašanje na mokrom:

A

Buka

71

SKU: 567888. Kategorije: , .