Dizajn namijenjen uštedi goriva Smanjite zaustavljanja radi dolijevanja goriva i emisiju CO2 pomoću gume EfficientGrip SUV Goodyearova tehnologija FuelSaving ujedinjuje laganu strukturu i napredne materijale koji smanjuju otpor pri okretanju. Rezultat je guma koja se učinkovitije kreće te ostavlja slabiji trag u vašem novčaniku i u okolišu.

Kraći put kočenja na mokroj i suhoj cesti Ostvarite kraće kočenje, po kiši i snijegu.* Posebna smola za vuču u profilu ostvaruje pojačano prianjanje pri zaustavljanju na suhom. Uzorak profila ima 3D ramene bridove koji pojačavaju prianjanje pri kočenju na suhim cestama.

Dugotrajnost Gume EfficientGrip SUV prelaze više kilometara prije promjene guma. Silikonska smjesa profila omogućuje dulji životni vijek gume i uštedu novca

Poboljšana preciznost upravljanja i vodljivosti Uživajte u odzivnom upravljanju i vodljivosti, zahvaljujući manjoj težini guma EfficientGrip SUV i optimiziranom dizajnu koji održava čvrstoću gume oko pregiba.

Cijene u web shopu uključuju gotovinski popust od 5%. Ugradnja guma uključuje montažu, balansiranje i postavu na vozilo. Novi tubeless ventil, programiranje ili ugradnja novog TPMS ventila, posebno se plaća. Dostavu guma ne radimo, sve se obavlja u radionici. Slika felge simboličnog je karaktera.

Proizvođač

Goodyear

Širina

215

Visina

55

Promjer

18

Indeks nosivosti

99 XL

Indeks brzine

V

Potrošnja goriva

N.P.

Ponašanje na mokrom:

N.P.

Buka

N.P.

SKU: 534535. Kategorije: , .