Novi UHP model donosi još kraći zaustavni put na mokrim podlogama pomažući vozaču da zadrži kontrolu nad vozilom. Tu su još izvanserijski dobro ponašanje kod kočenja, responzivan handling na volanu te kontrola u gotovo svim uvjetima na cesti. Namijenjen je višoj / visokoj klasi vozila koja bilježi snažan rast prodaje guma u UHP segmentu.

Nije ekipa iz Goodyeara tako samouvjerena bez razloga. Navedeni je novajlija prošao 5.000 testova, 3.800 na poligonima u raznim dijelovima svijeta te 1.200 testova u realnim uvjetima. Prijeđeno je oko 330.000 km za potrebe istih. Iz modela Asymmetric 2 sjećamo se “active braking technology” koja je kod kočenja povećavala površinu gaznog sloja i skraćivala put kočenja. U novom je modelu to podignuto na još višu razinu. U smjesu je dodan organski polimer, koji je sam po sebi ljepljiv i držanje gume čini još nadrealno boljim. Nova, pojačana konstrukcija gume omogućava vozačku preciznost te olakšava kretanje u zavojima.

Nezavisni je njemački TUV Sud institut lako pronašao ključne prednosti gume : u odnosu na prosjek 3 glavna konkurenta, novi Goodyear ima 1.3 m kraći zaustavni put na mokrim kolnicima te 2.9 m na suhom Fantastično ! Također, 10.9 % je poboljšan otpor kotrljanja.

Cijene na u web shopu uključuju gotovinski popust od 5 %.
Ugradnja gume uključuje montažu, balansiranje, postavu na vozilo.
Novi tubeless ventil, programiranje TPMS-a ili ugradnja novog TPMS ventila, u slučaju potrebe, posebno se plaća.
Dostava guma ne radimo, sve se obavlja u radionici.
Slika felge simboličnog je karaktera.

Proizvođač

Goodyear

Širina

225

Visina

50

Promjer

17

Indeks nosivosti

94

Indeks brzine

Y

Potrošnja goriva

N.P.

Ponašanje na mokrom:

N.P.

Buka

N.P.

SKU: 532747. Kategorije: , .