Zamislite samo kako bi vam s ovim gumama bilo lijepo u životu…nema gnjavaže sa sezonskom promjenom guma, dok ljudi čekaju u redovima vi prođete i pozdravite ih laganim mahanjem ruke… Vozite praktički bilo gdje i ne morate se bojati iznenadnih promjena vremenskih uvjeta..

Iznenada je počeo padati snijeg ? Koga briga… Na autocesti se stalno izmjenjuju osunčana područja s onima u sjeni i gdje kolnici mogu biti mokri, pod snijegom, ili, najgora mogućnost, pod ledom  ? Ne postajete Superman, ali s Goodyear Vector 4 Season SUV gumama neusporedivo ste sigurniji…hotel za čuvanje guma postaje misaona imenica.

Naravno, sve to ima pokriće u Goodyearovoj tehnologiji :

Odlična cjelogodišnja učinkovitost Uživajte u učinkovitosti tijekom cijele godine s gumama koje se prilagođavaju svim vremenskim uvjetima. Uz tehnologiju Weather Reactive SmartTRED tvrtke Goodyear, gume Vector 4Seasons SUV prilagođavaju se godišnjim dobima i cestovnim uvjetima putem učinka posebnih profilnih zona. Simbol snježne pahulje potvrđuje da su gume predviđene za zimske uvjete.

Dugotrajne gume Prevalite dulji put između promjena guma. Gume Vector 4Seasons SUV ostvaruju bolju kilometražu zahvaljujući svevremenskoj smjesi ujedinjenoj s ravnijom konturom koja ravnomjerno raspoređuje tlak.

Bolji nadzor u svim vremenskim uvjetima Gume Vector 4Seasons SUV nude agresivno prianjanje na zaleđenim i snježnim cestama zahvaljujući smjesi profila i elastičnom dizajnu bridova koji prianjaju uz cestu. Duboke brazde profila brzo raspršuju vodu i bljuzgavicu kako bi se smanjila opasnost od akvaplaninga.

Učinkovitost izvan cesta i putova Osjetite pouzdanu vožnju izvan cesta i putova zahvaljujući prianjajućim rubovima koji održavaju vuču na cesti.

Cijene u web shopu uključuju gotovinski popust od 5%.
Ugradnja guma uključuje montažu, balansiranje i postavu na vozilo.
Novi tubeless ventil, programiranje ili ugradnja novog TPMS ventila, posebno se plaća.
Dostavu guma ne radimo, sve se obavlja u radionici.
Slika felge simboličnog je karaktera.

Proizvođač

Goodyear

Širina

235

Visina

45

Promjer

19

Indeks nosivosti

99 XL

Indeks brzine

V

Potrošnja goriva

N.P.

Ponašanje na mokrom:

N.P.

Buka

N.P.

SKU: 533697. Kategorije: , .